Дуже смачно!
 
четвер, листопада 20, 2008
Гриби


Гриби, фаршировані сухарями і сиром.

12 крупних шампіньйонів (капелюшки діаметром близько 5 см)
2 стакани черствого білого хліба, нарізаного кубиками
0.5 стакана тертого сиру
2 ст.л. тертого лука
2 ст.л. соняшникових насіннячок
1 ст.л. сушеної петрушки
щіпка солі
щіпка меленого білого перцю
2 ст.л. розтопленого вершкового масла
0,5 стакана сухого вина
1 скибочка сиру, що розрізає на 24 тонких соломки

Гриби ретельно протріть вологою тканиною, акуратно видалите ніжки. Грибні ніжки порубаєте і змішайте з хлібними кубиками, тертим сиром, луком, насіннячками, петрушкою, перцем, злитиму, маслом і сухим вином. Нафаршируйте грибні капелюшки отриманою сумішшю і запікайте при 160 град. близько 25-30 хвилин, потім вийміть з духовки, покладете на кожен капелюшок навхрест по 2 смужки сиру, знову поставте в духовку, поки сирні палички не розтопляться.
Шампіньйони тушковані.

Шампіньйони 400 г
Жир 30 г
Лук 50 г
Сіль
Сметана 120 г
Жовток 1 шт.
Кріп 1 ст. ложка

Молоді шампіньйони очистити, промити. Капелюшки і ніжки тонко нарізувати. Очистити лук, нарізувати дрібними кубиками, підсмажити на маслі, додати шампіньйони, 2-3 ложки води, гасити під кришкою. Готові гриби посолити, якщо потрібно, рідину випарувати, з'єднати із сметаною, заправити жовтком.
Ікра грибна.

300 г сушених грибів
3-4 голівки цибулі
0,5 стакана ростить. масла
сіль, цукор, оцет, часник.

Гриби замочити на 2-4 години, поставити варити в невеликій кількості води. Вийняти гриби з відвару, пропустити їх через м'ясорубку, з'єднати з відваром і гасити, поки не випарується зайва волога, додати до грибів дрібно нарізаний і обсмажений лук, цукор і оцет, охолодити і заправити дрібно подрібненим часником.
Грибний гуляш.

Шампіньйони 500 г
Солодкий червоний перець 1 шт.
Зелений солодкий перець 1 шт.
Помідори 2 шт.
Свиняче сало 40 г
Лук 100 г

На салі спассировать дрібно нарізаний лук, додати солодкий червоний перець, очищені і обмиті гриби, нарізаний соломкою зелений солодкий перець і четвертинки помідорів. Гасити все 15 хвилин. Грибне рагу.

250 г будь-яких грибів
2-3 невеликих картоплини
1 кавова чашка рису
2 стіл. ложки консервованого зеленого горошка
1 стіл. ложка томатного пюре
40 г вершкового масла
свіжа зелень
перець і сіль за смаком

Крупно нарізуйте гриби (наприклад, свіжі або заморожені шампіньйони) і промийте під струменем проточної води, Згасите їх на вершковому маслі приблизно 15 хвилин у велике сквороде з високими бортами. Посолите і залийте 3 кавовими чашками гарячої води, в якій розведіть 1 стіл, ложку томатного пюре. Доведіть отриману суміш до кипіння. В цей час приготуйте картоплю, почистите його і нарізуйте невеликими кубиками, які додайте до грибів. Потім, приблизно через 5 хвилин. засипте рис, заздалегідь перебравши його і промивши в холодній проточній воді. Готуйте на слабкому вогні приблизно 20 хвилин. Тепер відкиньте на друшляк консервований зелений горошок, дайте йому стекти і покладете в рагу. Через 5 хвилин блюдо готове. Посипте його зеленню і меленим перцем. Грибне рагу можна приготувати як в звичайні дні, так і як основне гаряче блюдо для праздчичного столу.
написав Жулли @ четвер, листопада 20, 2008  
0 Коментарі:

Дописати коментар

<< головна
 
Про мене

Name: Жулли
Home:
About Me:
профіль
Нові записи
Архів
Ссилки

return_links(); ?>
Счетчік
Сделано на

Blogger Templates