Дуже смачно!
 
четвер, лютого 14, 2008
печиво.

Зірки з корицею і вишневою горілкою.

На 70 штук:
5 яєчних білків
450 г цукрової пудри
500 г меленого мигдаля
1 чайн. ложка меленої кориці
20 мл вишневої горілки
цукрова пудра для розкочування

Збити білки віником ручного міксера, всипаючи при цьому цукрову пудру. 1/3 білкової маси відставити убік. Перемішати мигдаль і корицю. 1/2 суміші обережно перемішати з білковою масою, що залишилася, за допомогою ручного міксера. Перемісити з мигдально-коричною сумішшю, що залишилася, так, щоб тісто не прилипало до рук. Розкочувати тісто порціями на робочій поверхні, злегка посипаною цукровою пудрою, шаром 5 мм. Змастити відкладеною білковою масою. Вирізувати зірки і покласти їх на деко, покрите папером для випікання. Випікати 10-15 мін при 160 .

Горіхове печиво.

Горіхи 200 г
Цукрова пудра 150 г
Яйце 2 шт.
Мука 50 г

Горіхи пропустити через м'ясорубку.
Жовтки розтерти з цукром.
Горіхи і жовтки змішати, додати збитий в піну білок і муку.
Все обережно перемішати від низу до верху.
На мокрої дошки скачати ковбаски, розрізати на скибочки і випекти.

Апельсинове печиво.

Мука 250 г
Масло або маргарин 400 г
Цукор 400 г
Білки 5 шт.
Цедра одного апельсина

Масло або маргарин розтерти з цукром
додати цедру апельсина, знявши її теркою
поступово додати збиті білки.
Коли маса стане однорідною, всипати муку.
Тісто викладати чайною ложкою на лист і пекти при температурі 1500С.
написав Жулли @ четвер, лютого 14, 2008  
0 Коментарі:

Дописати коментар

<< головна
 
Про мене

Name: Жулли
Home:
About Me:
профіль
Нові записи
Архів
Ссилки

return_links(); ?>
Счетчік
Сделано на

Blogger Templates