Склад: Для тесту: 150г муки 150г цукру 50г какао 6 яєць ванільне масло шоколадна стружка коктейльні вишеньки підсолоджена чайна заварка для просочення Для крему: 1,5 стакана солодких 30% вершків 3-4ст.п. цукрової пудри 1ч.л.желатина, какао.
Ретельно розітріть жовтки з цукром і какао, потім додайте муку. Окремо збийте білки і обережно з'єднаєте їх з жовтковою масою і ванільним маслом. Форму для торта змастіть маслом і посипте сухарями. Викладете тісто і випікайте в духовці при 190 градусах 25 хвилин. Готовий корж разоежте на 2 частки і просочіть чайною заваркою. Приготуйте крем: вершки збийте з цукровою пудрою і желатином. Змастіть коржі кремом. У крем, що залишився, додайте какао і змастіть їм верх і боки торта. Прикрасьте шоколадною стружкою і вишеньками. Рада: Готовність коржа перевіряйте сірником. Якщо тісто пропеклося воно не прилипне до неї. Вершковий крем можна замінити масляним: Збити пачку масла з 1ст.л. цукру і 2 жовтками додати 1 банку вареного сгущеного молока.
Дописати коментар