Дуже смачно!
 
вівторок, лютого 12, 2008
Шоколадний торт.


Склад:
Для тесту:
150г муки
150г цукру
50г какао
6 яєць
ванільне масло
шоколадна стружка
коктейльні вишеньки
підсолоджена чайна заварка для просочення
Для крему:
1,5 стакана солодких 30% вершків
3-4ст.п. цукрової пудри
1ч.л.желатина, какао.

Ретельно розітріть жовтки з цукром і какао, потім додайте муку.
Окремо збийте білки і обережно з'єднаєте їх з жовтковою масою
і ванільним маслом. Форму для торта змастіть маслом і посипте сухарями.
Викладете тісто і випікайте в духовці при 190 градусах 25 хвилин.
Готовий корж разоежте на 2 частки і просочіть чайною заваркою.
Приготуйте крем: вершки збийте з цукровою пудрою і желатином.
Змастіть коржі кремом. У крем, що залишився, додайте какао і змастіть їм верх
і боки торта. Прикрасьте шоколадною стружкою і вишеньками. Рада:
Готовність коржа перевіряйте сірником. Якщо тісто пропеклося
воно не прилипне до неї. Вершковий крем можна замінити масляним:
Збити пачку масла з 1ст.л. цукру і 2 жовтками
додати 1 банку вареного сгущеного молока.
написав Жулли @ вівторок, лютого 12, 2008  
0 Коментарі:

Дописати коментар

<< головна
 
Про мене

Name: Жулли
Home:
About Me:
профіль
Нові записи
Архів
Ссилки

return_links(); ?>
Счетчік
Сделано на

Blogger Templates