15 р. листочків базиліка 1 зубчик часнику сіль 50 р. насіння пінії 4 стіл. ложки тертого сиру пармезан 6 стіл. ложок оливкового масла 200 р. сиру 6 стіл. ложок вершків мелений чорний перець 400 р. зелених тортеллини 2 м'ясистих помідора.
Подрібнити листочки базиліка в міксері. Додати часник, щіпку солі, насіння пінії, сир і все збити. Викласти масу в миску і дерев'яною ложкою ретельно змішати її з маслом, додаючи його невеликими порціями. Для мусу збити до кремоподібного стану сир, вершки, щіпку перцю і змішати цю масу з отриманою раніше. Відварити тортеллини. Злити воду, обдати холодною водою і дати їй стекти. Зняти шкірку з помідорів і нарізувати м'якоть кубиками. Викласти помідори на тортеллини разом з мусом і перемішати Локшина куряча з шафраном.
Відварити курку, вийняти з бульйону, дати йому скипіти, заправивши дрібно нарізаним луком, перцем, лавровим листом, шафраном, і засипати в киплячий бульйон локшину. Варити на помірному вогні до готовності локшини. В кінці варива заправити пряною зеленню і часником. Овочеве рагу з макаронами.
1 ст.л. рослинної олії 1 зелений болгарський перець, нарізаний тонкими смужками 1 крупний помідор, нарізаний кубиками 1 невеликий кабачок, нарізаний кубиками шматочок гарбуза, відповідний кабачку, нарізаний кубиками 5-6 великих шампіньйонів, крупно порізаних 2-3 крупно порубаних стебла зеленого лука 0,5 стакана курячого бульйону терта цедра половини лимона міль і перець за смаком 500 г дрібних макаронних виробів, відварених згідно вказівкам на упаковці 2 ст.л. дрібно порубаної петрушки 4-5 ст.л. тертого сиру
Розігрійте масло в сковороді з товстим дном, додайте овочі і обсмажуйте, помішуючи, 2-3 хвилини, потім влийте курячий бульйон, покладете лимонну цедру, посолите, поперчите і гасите на середньому вогні до м'якості овочів, додайте макаронні вироби, перемішайте і добре прогрійте.
Подавайте, посипавши петрушкою і тертим сиром. Макарони з овочами.
Макарони 500 г Морква 100 г Корінь петрушки 40 г Лук ріпчастий 80 г Горошок зелений 200 г Томат-пюре 60 г Маргарин вершковий 100 г
Моркву, петрушку, лук нашаткувати соломкою і страхувати на слабкому вогні 10 хвилин. Потім додати до них томат-пюре і продовжувати пасивування. У овочі з томатом додати прогрітий зелений горошок і перемішати. Макарони відварити, злити воду і з'єднати з овочами. Блюдо посипати зеленню. Макарони «Весняні».
На 6 порцій: 500 г макаронних виробів середньої величини 300-400 г брокколі або цвітної капусти (можна заморожених, але заздалегідь необхідно розморозити), розібраних на маленьких суцвіття 1 ст.л. з горою крохмалю 0,25 стакана води 3 дрібно порубаних зубчика часнику 500-600 мл курячого бульйону 1 невеликий пакетик (300-400 г) замороженої овочевої суміші (заздалегідь розморозити) 300-400 г порубаного мороженого шпинату (заздалегідь розморозити) сіль і чорний мелений перець за смаком 1 стакан тертого сиру
Відварите макаронні вироби згідно вказівкам на упаковці, за 3-4 хвилини до готовності макаронів додайте до них брокколі (цвітну капусту). Коли макарони будуть готові, відкиньте їх на друшляк разом з овочами.
Розведіть крохмаль в холодній воді. У каструльку з бульйоном покладете часник і трохи прокип'ятите (1-2 хвилини), потім при постійному помішуванні тонкою цівкою влийте розведений крохмаль. Додайте в каструлю розморожені овочеву суміш і шпинат і варите на середньому вогні близько 5 хвилин. Періодично помішуйте, щоб не утворювалося грудочок і соус не прилипнув до дна каструлі. За смаком посолите і поперчите, залийте соусом макарони, посипте сиром і подавайте.
Дописати коментар