Дуже смачно!
 
пʼятниця, квітня 11, 2008
Айс-крім

Айс-крім - смачний, живильний напій, основною складовою частиною якого є морозиво. У перекладі з англійської мови "айс-крім" означає "заморожений вершковий крем".

Айс-кріми не розмішують. Подають з соломинкою і ложечкою.

Айс-крім малиновий

У високий стакан або келих покласти фруктове морозиво, додати малиновий сироп, консервовані фрукти асорті, залити газованою водою.

* На 1 порцію: морозиво фруктове - 50 г, сироп малиновий - 30 г, консервовані фрукти асорті - 50 г, вода газована - 120 мл.


Айс-крім суничний

У високий стакан або келих покласти вершкове морозиво, додати суничний сік, свіжу стиглу суницю і залити березовим соком.

* На 1 порцію: морозиво вершкове - 50 г, сік суничний - 60 мл, суниця свіжа - 50 г, сік березовий - 80 мл.


Айс-крім смородиновий

У високий стакан або келих покласти фруктове (цитрусове) морозиво, додати грушевий сік, консервовані фрукти асорті, залити смородиновим морсом.

* На 1 порцію: морозиво фруктове (цитрусове) - 50 г, сік грушевий - 30 мл, фрукти асорті - 50 г, морс смородиновий - 120 мл.


Айс-крім "Ягідка"

У високий стакан або келих покласти фруктово-ягідне морозиво, додати вишневий сироп, вишневий або журавлинний, або черносмородіновий соки, залити фруктовою водою (вишневою, полуничною). Зверху покласти консервовані вишні або полуницю.

* На 1 порцію: морозиво фруктово-ягідне - 50 г, сироп вишневий - 30 г, сік вишневий або журавлинний, або черносмородіновий - 50 г, вода фруктова - 70 мл, консервовані вишні або полуниця - 30 р.


Айс-крім "Айна"

У високий стакан або келих покласти фруктове морозиво, додати гранатовий сік, свіжі або консервовані фрукти асорті і залити виноградним соком.

* На 1 порцію: морозиво фруктове - 50 г, сік гранатовий - 40 мл, свіжі або консервовані фрукти асорті - 50 г, сік виноградний - 100 мл.


Айс-крім кизиловий

У високий стакан або келих покласти фруктове морозиво, влити кизиловий сік, додати консервовані фрукти асорті і залити яблучним морсом.

* На 1 порцію: морозиво фруктове - 50 г, сік кизиловий - 40 мл, консервовані фрукти асорті - 50 г, морс яблучний - 60 мл.


Айс-крім чорничний

У високий стакан або келих покласти фруктове морозиво, додати чорничний сік, консервовані фрукти асорті, залити лимонним морсом.

* На 1 порцію: морозиво фруктове - 50 г, сік чорничний - 30 мл, фрукти асорті - 50 г, морс лимонний - 120 мл.


Айс-крім абрикосовий

У високий стакан або келих покласти вершкове морозиво, залити абрикосовим, потім яблучним соком, зверху доповісти нарізану часточками абрикосу.

* На 1 порцію: морозиво вершкове - 50 г, сік абрикосовий - 30 мл, сік яблучний - 120 мл, абрикоси свіжі або консервовані - 50 р.


Айс-крім ананасний

У високий стакан або келих покласти вершкове морозиво, додати ананасний сік, залити фруктовою водою, зверху покласти нарізаний ананас.

* На 1 порцію: морозиво вершкове - 50 г, сік ананасний - 30 мл, вода фруктова - 120 мл, ананас - 30 р.


Айс-крім апельсиновий

У високий стакан або келих покласти фруктове морозиво, додати апельсиновий сік, залити газованою водою, зверху покласти часточки апельсина.

* На 1 порцію: морозиво фруктове (цитрусове) - 50 г, сік апельсиновий - 30 мл, вода газована - 120 мл, апельсин - 30 р.


Айс-крім лимонний

У високий стакан або келих покласти фруктове морозиво, додати лимонний сік, залити фруктовою водою, зверху покласти кружечок очищеного лимона.

* На 1 порцію: морозиво фруктове - 50 г, сік лимонний - 30 мл, вода фруктова - 120 мл, лимон -15 р.


Айс-крім яблучний

У високий стакан або келих покласти фруктове морозиво, додати яблучний сік, шматочки консервованих яблук, залити яблучним морсом.

* На 1 порцію: морозиво фруктове - 50 г, сік яблучний - 30 мл, яблука консервовані - 50 г, морс яблучний - 120 мл.


Айс-крім березовий

У високий стакан або келих покласти вершкове морозиво, додати пряний сироп, залити березовим соком.

* На 1 порцію: морозиво вершкове - 50 г, сироп пряний - 30 г, сік березовий - 120 мл.


Айс-крім хвойний

Декілька ялинових або соснових голок розтерти в ступці, додавши малиновий сироп. Потім голки видалити, а сироп перелити по лезу ножа на дно високого стакана. Обережно, щоб шари напою не перемішалися, влити в стакан охолоджений апельсиновий сік. Зверху покласти морозиво. Прикрасити гілочкою хвої.

* На 1 порцію: морозиво - 50 г, сік апельсиновий - 70 мл, сироп малиновий - 30 г, гілочка хвої.


Айс-крім "Лисячий ніс"

У високий стакан або келих покласти вершкове морозиво, влити морквяний сік, додати консервовані фрукти асорті і залити яблучним морсом.

* На 1 порцію: морозиво вершкове - 50 г, сік морквяний - 40 мл, консервовані фрукти асорті - 50 г, морс яблучний - 100 мл.


Айс-крім "Білі ночі"

У високий стакан або келих покласти фруктове морозиво, влити сік з ревеню, додати консервовані фрукти асорті і залити газованою водою.

* На 1 порцію: морозиво фруктове - 50 г, сік з ревеню - 40 мл, консервовані фрукти асорті - 50 г, вода газована - 100 мл.
Айс-крім чайний

У високий стакан або келих покласти вершкове морозиво, додати цукровий сироп, залити холодним міцним чаєм, зверху покласти збиті сливки.

* На 1 порцію: морозиво вершкове - 50 г, сироп цукровий - 30 г, чай - 100 мл, зливання - 10 р.


Айс-крім кавовий

У високий стакан або келих покласти кавове морозиво, додати кавовий сироп, залити охолодженим пастеризованим або кип'яченим молоком, зверху покласти збиті сливки.

* На 1 порцію: морозиво кавове - 50 г, сироп кавовий - 30 г, молоко - 100 мл, зливання - 10 р.


Айс-крім "Какао"

У високий стакан або келих покласти шоколадне морозиво, додати какао з молоком, що згущує, залити охолодженим пастеризованим молоком.

* На 1 порцію: морозиво шоколадне - 50 г, какао з молоком, що згущує, - 20 г, молоко - 80 мл.


Айс-крім шоколадний

У високий стакан або келих покласти шоколадне морозиво, додати шоколадний сироп, залити охолодженим пастеризованим або кип'яченим молоком, зверху покласти збиті сливки.

* На 1 порцію: морозиво шоколадне - 50 г, сироп шоколадний - 30 г, молоко - 50 мл, зливання - 10 р.


Айс-крім "Цвяха"

У високий стакан або келих покласти горіхове морозиво, додати гвоздичний сироп, залити гранатовим соком.

* На 1 порцію: морозиво горіхове - 50 г, сироп гвоздичний - 30 г, сік гранатовий - 120 мл.


Айс-крім "Айсберг"

У високий стакан або келих покласти вершкове морозиво, додати гвоздичний сироп, залити лимонним морсом, зверху покласти збиті сливки.

* На 1 порцію: морозиво вершкове - 50 г, сироп гвоздичний - 30 г, морс лимонний - 100 мл, зливання - 10 р.


Айс-крім горіховий

У високий стакан або келих покласти горіхове морозиво, додати горіховий сироп, залити газованою водою, зверху покласти консервовані фрукти асорті.

* На 1 порцію: морозиво горіхове - 50 г, сироп горіховий - 30 г, вода газована - 120 мл, фрукти асорті консервовані - 50 р.


Айс-крім яєчний

У високий стакан або келих покласти вершкове морозиво, жовток сирого курячого яйця, залити охолодженим пастеризованим або кип'яченим молоком, зверху покласти збиті сливки.

* На 1 порцію: морозиво вершкове - 50 г, яйце (жовток) - 1 шт., молоко - 100 мл, зливання - 10 р.
написав Жулли @ пʼятниця, квітня 11, 2008  
0 Коментарі:

Дописати коментар

<< головна
 
Про мене

Name: Жулли
Home:
About Me:
профіль
Нові записи
Архів
Ссилки

return_links(); ?>
Счетчік
Сделано на

Blogger Templates